Ons team versterken? 

Wij zijn met De Chartreuse regelmatig op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers. Heb je interesse om ons team te versterken, stuur dan je sollicitatiebrief op naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij contacteren u! 

Vacante betrekkingen

1 kinder- en jeugdpsychiater ,  psycholoog/psychotherapeut
  

Sportcoaches - inspanningsfysiologen

Kris Vromans

Meer info

Zaakvoerder en oprichter van De Chartreuse. Kris studeerde af als Licentiaat in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen met als specialisatie training en coaching (KU Leuven, 2007). Wegens zijn passie voor het wielrennen specialiseerde hij zich verder in het wielrennen (Trainer A) en in de triatlon (Trainer B). Kris  is werkzaam als trainer in het IWI-project (Junior Talent Team België). Daarnaast coördineert en verzorgt hij fietstrainingen in de Vlaamse Wielerschool te Leuven. Hij is tevens leraar wielrennen in het K.A. Redingenhof optie Wielrennen en is docent bij de Vlaamse Trainersschool (VTS) voor de opleidingen initiator en trainer B zowel in het wielrennen als in de triatlon. Hij coördineert en verzorgt sportkampen wielrennen voor jeugdsporters. Zijn benadering en trainingsaanpak is zeer breed gekaderd en afgestemd op maat van de atleet via een individuele ontwikkelingslijn.

Kris staat in voor de individuele training en coaching van atleten. Hij verzorgt ook inspanningstesten, de bespreking en opvolging hiervan.

 

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0497802112


Kinesitherapie 


Nele de Breucker 
Nele de Breucker

Meer info

Nele studeerde af als Licentiate in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met als optie Musculoskeletale Therapie (KU Leuven, 2005). Nadien vervolledigde ze een Master na Master in de Sportkinesitherapie (VUB). De bijkomende tweejarige opleiding manuele therapie en easytapingcursus geven haar heel wat handvatten en mogelijkheden bij begeleiding van cliënten. Ze heeft reeds een brede ervaring kunnen opdoen als zelfstandig kinesitherapeute. Daarnaast heeft ze gewerkt bij de VTV Tennisschool te Wilrijk, topsportschool tafeltennis te Leuven en was ze kinesitherapeute en EHBO- verantwoordelijke tijdens de Olympische spelen te Londen 2012 en te Rio 2016. Nele heeft ook meer dan 6 jaar ervaring opgedaan als sportkinesiste van voetbalploeg SK Londerzeel (3de en 4de nationale afdeling).  Naast De Chartreuse werkt ze deeltijds in het Koninklijk Instituut Woluwe waar ze instaat voor de kinesitherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren met gehoor-, taal- of gezichtsproblemen, psychosociale problemen en met autismespectrumstoornissen. Ze woont regelmatig congressen en bijscholingen bij ter ondersteuning van haar werk.

Nele neemt in onze praktijk de kinesitherapeutische begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen op. Je kunt bij haar terecht voor manuele therapie, screening en psychomotoriek.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

maandag 18u-22u
woensdag 17u-22u
donderdag 9u-12u
vrijdag 9u-11u  en 15u-19u30

contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Helena Van Ermen
Helena Van Ermen

Meer info

Helena vervoegt het team als Master in de kinesitherapie (KU Leuven). Naast haar Master met als optie Musculoskeletale aandoeningen, vervolledigde ze een tweede Master met als optie Kinderen, om ook in dit werkdomein verdiepend te werk te gaan. Ze is zeer leergierig en schoolt zich continu bij. Momenteel volgt ze een jaaropleiding in Psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren bij kinderen. Kinesiotaping en sporttaping zijn haar niet vreemd en ook Complex Core heeft ze helemaal onder de knie.

Helena deed ervaring op in diverse settings bij zelfstandige therapeuten alsook in meer specifieke centra voor revalidatie en ziekenhuizen waaronder UZ Pellenberg.  Naast De Chartreuse is Helena reeds enkele jaren actief als sportkinesiste bij KVC Langdorp en werkt ze deeltijds in WZC Sint-Margaretha te Holsbeek waar ze vooral instaat voor postoperatieve zorgen, reconditionering, spierversterking en valpreventie.  

Helena neemt in onze praktijk de kinesitherapeutische begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen op. Je kunt bij haar terecht voor manuele therapie, oefentherapie en psychomotoriek.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Maandag 11u 20u
Dinsdag 13u 20u
Woensdag 12u30 16u30
Donderdag 16u 20u
Vrijdag 13u 20u

 Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Sportarts - keuringsarts

Dr. eraly W.

Meer info

Dokter Eraly vervoegt ons team als specialist in de fysische geneeskunde, revalidatie en sportgeneeskunde. 

Hij behaalde zijn master na master geneeskunde met onderscheiding aan de KU Leuven in 2011. Gezien zijn interesse in het bewegingsstelsel startte hij vervolgens met de specialisatie fysische geneeskunde en revalidatie (UZ Leuven 2011 - 2017), die hij combineerde met een master na master sportgeneeskunde (Faber KU Leuven 2016). Na zijn erkenning werd hij geaccrediteerd tot sportkeuringsarts.

Een bijkomende 2-jarige opleiding van manuele geneeskunde rondde hij af in 2017. Hij is in UZ Leuven opgeleid tot het uitvoeren van elektromyografie en zenuwgeleidingsonderzoek wat hem in staat stelt op de consultatie zenuwletsels te objectiveren. Verder volgde hij een cursus musculoskeletale echografie in Londen, waardoor echogeleide infiltraties van oppervlakkige structuren mogelijk zijn. Door lid te zijn van de Vlaamse Vereniging van Sportartsen en de vereniging van sport- en keuringsartsen (SKA) volgt hij regelmatig bijscholingen en blijft hij op de hoogte van de vernieuwingen op sportmedisch vlak.

Op persoonlijk vlak bouwt hij eveneens ervaring op door zelf intensief te sporten en lid te zijn van sportverenigingen. Zo nam hij ook deel aan meerdere sportevenementen van onder andere fietsen (mountainbike/race), triatlon, veldloop en tennis.

Beschikbaar na afspraak

Dagen Vanaf Tot
Maandag 8u00 12u00
Dinsdag 15u45 19u45
Woensdag 13u15 17u15
Donderdag 8u00 12u00
Vrijdag 8u00 12u00

KBO:0679.831.626 

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Psychologen - therapeuten

Natasja Teunis - KINDeren/jongeren/volwassenen

Meer info

Natasja (°1987) treedt naast haar therapeutische functie ook op als coördinator  binnen de Chartreuse. Ze behaalde een diploma Master in de Psychologie, specialisatie Schoolpsychologie (KU Leuven, 2010). Tijdens haar werkzaamheden als schoolpsychologe, schoolde zich bij in de Klinische psychologie, optie kinderen en jongeren (2010-2011) tesamen met de specifieke lerarenopleiding gedragswetenschappen (KU Leuven, 2011). Natasja stapte het klinisch werkveld in en en vervolledigde ze de opleiding tot Master in de Klinische Psychologie, specialisatie levensloopsychologie (VUB, 2015). Naast drie jaar postgraduaatopleiding in de Experiëntiële- en cognitieve gedragstherapie bij kinderen en jongeren (Universiteit Antwerpen, 2011-2014) heeft ze ook opleiding gevolgd binnen Acceptance and Commitment Therapie en binnen de Psychodynamische Psychotherapie. De jaaropleiding Counseling in existentiëel welzijn (KU Leuven, 2016-2017) heeft ze afgelopen schooljaar met vrucht beëindigd.

Ze heeft ervaring in de begeleiding en diagnostiek van kinderen en jongeren en met leer- en/of ontwikkelingsnoden, begeleiding van personen met emotionele problemen, traumatische ervaringen, sociale problemen enz.. Naast De Chartreuse is Natasja momenteel op dinsdagvoormiddag werkzaam als eerstelijnspsychologe en psychotherapeute bij huisartsenpraktijk Tweewaters.

Natasja verzorgt binnen het team de diagnostiek, psychologische begeleiding en therapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ze hanteert hierbij speltherapie, gesprekstherapie en/of cognitieve gedragstherapie naargelang de noden. Daarnaast organiseert ze ook groepstrainingen rond rouw, assertiviteit en sociale vaardigheden, echtscheiding e.a.. 

 

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

0479 40 93 15

Beschikbaar na afspraak.

Dagen Vanaf Tot en Vanaf Tot 
Maandag 8u 13u 16u 21u
Woensdag 8u 12u 13u 17u
Vrijdag / / 12u30 16u30
Zaterdag
(groepstrainingen)
8u 13u / /

Rachelle Jansen
Rachelle Jansen - Kinderen/jongeren/volwassenen

Meer info

Rachelle (°1988) vervoegt ons team als kinder- en jongerenpsychologe en als volwassenenpsychologe. Ze behaalde eerst haar diploma als Master in de klinische psychologie, specialisatie volwassenen (KU Leuven), om zich daarna ook te verdiepen in de specialisatie kinderen en adolescenten (KU Leuven). Rachelle heeft gewerkt binnen klinische settings, waaronder het Universitair Psychiatrisch Centrum Kortenberg en het Observatie- en Behandelcentrum Espero. Naast haar therapeutische rol binnen De Chartreuse is Rachelle tevens werkzaam als eerstelijnspsychologe te Nederland. Problematieken op vlak van ontwikkeling, hechting, gedrag en stemming behoren tot haar ervaringsdomein. Ze heeft in haar begeleidingen oog voor wat moeilijk loopt en voor aanwezige krachten.

Rachelle schoolt zich bij middels de vierjarige postgraduaatopleiding Psychodynamische kinderpsychotherapie (KU Leuven). Daarnaast volgt ze seminaries en opleidingen om zich te verdiepen in relevante materie. Ze vervolledigde reeds opleidingen in Psychodynamische therapie en Acceptance and commitment therapie.

Binnen het team staat Rachelle in voor individuele, relatie- of gezinsbegeleiding. De psychologische begeleiding vertrekt steeds vanuit de behoeften en de verwachtingen van de cliënt, met als startpunt een uitgebreide anamnese of diagnostiek. De begeleiding kan bestaan uit (een combinatie van) spel, creatieve technieken en gesprekken.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:
Maandag   17u-21u
Dinsdag    17u-21u
Woensdag 17u-22u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eline Dewachter 
ELIEN DEWACHTER - KINDEREN/JONgeren/volwassenen

Meer info

Elien (°1993) versterkt het psychologenteam als kind- en jongerenpsychologe en als psychologe voor volwassenen. Ze studeerde af als Master in de klinische psychologie binnen de afstudeerrichting kinderen en adolescenten (KULeuven). Daarnaast volgt ze momenteel de vierjarige postgraduaatopleiding in de Psychodynamische psychotherapie. Ze heeft een brede ervaring opgedaan op vlak van diagnostiek en begeleiding in het Observatie- en Behandelcentrum Espero met kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar. Daarnaast kreeg ze de kans om te werken met jonge kinderen (0-3 jaar) met gedrags-en ontwikkelingsproblemen en kinderen van deze leeftijdsgroep uit zowel normale als problematische opvoedingssituaties, waarbij ze betrokken was bij de observatie, langdurige begeleiding en de ondersteuning van het kind en het gezin. Zowel het werken met groepen als een één op één relatie behoren tot haar ervaringsdomein. Gaandeweg merkte ze dat ook het werken met volwassenen tijdens ouderbegeleidingen haar erg konden boeien en zal ze zich ook steeds meer verdiepen in de begeleiding van volwassenen. 

Naast De Chartreuse is Elien werkzaam als psychologisch consultente.

Je kan bij Elien terecht voor diagnostiek, psycho-educatie, individuele psychologische begeleidingen voor kinderen en jongeren, ouder- en gezinsbegeleidingen alsook volwassenen

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Maandag 15u 21u
Dinsdag  8u 13u
Woensdag 16u 21u
Vrijdag 15u 21u
Zaterdag 8u30 14u30

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 daisy 1
Daisy buttiens - jongeren/volwassenen

Meer info

Daisy (°1991) vervoegt het psychologenteam als jongeren- en volwassenenpsychologe.

Ze studeerde af als Master in de schoolpsychologie (KU Leuven) met een atypische stage van 8 maanden waarbij ze zowel klinisch werk (geven van intensieve psychologische begeleiding, psychotherapie) als schoolpsychologisch werk (projectwerking, workshops, kortdurende oplossingsgerichte begeleiding) kon combineren. Met enthousiasme voor beide werkdomeinen startte ze haar loopbaan als leefgroepbegeleider bij 12 tot 20-jarige jongens en meisjes. Als leerlingbegeleidster in het secundair onderwijs deed ze nadien een jaar ervaring op met eerstelijnsproblematieken. Deze functie combineerde ze met beperkte diagnostische functie bij EUREKA. 

In haar stage- en werk en vrijwilligerservaringen werd ze vooral geboeid door problematieken als trauma, suïcide, en opvang bij rampen; waardoor ze koos om haar werksituatie over een andere boeg te gooien. Momenteel werkt Daisy als vrijwilliger Dringende Psychosociale hulpverlening bij rampen of ernstige gevallen voor het Rode Kruis Vlaanderen, deeltijds als stafmedewerker bij de werkgroep 'verder, nabestaanden van zelfdoding'' en bij de werkgroep "rouwbegeleiding op school". Daarnaast werkt ze deeltijds als crisispsycholoog -en therapeut in onze praktijk.

Om haar psychologische werkwijze kracht bij te zetten, vervolledigde Daisy een kortdurende opleiding binnen Oplossingsgerichte therapie en Rationeel Emotieve Gedragstherapie (2013-2014). Ze is ook houdster van een certificaat in "Dringende Psychosociale hulpverlening bij rampen of ernstige gevallen" en vervolledigde een kortdurende opleiding binnen Acceptance en Commitment Therapie. Momenteel volgt ze nog een opleiding Attachment Based Family Therapy (KU Leuven).

Je kan bij Daisy terecht voor diagnostiek, psycho-educatie, individuele psychologische begeleidingen voor jongeren, volwassenen en gezinnen

DAISY NEEMT MOMENTEEL  GEEN NIEUWE CLIËNTEN MEER OP!

 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:
DAISY NEEMT MOMENTEEL  GEEN NIEUWE CLIËNTEN MEER OP!

Donderdag 15u-21u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hanne Stoop 
HANNE STOOP - kinderen/jongeren/JONGVOLWASSENEN

Meer info

Hanne (°1991) versterkt het psychologenteam als kind- en jongerenpsychologe. Ze studeerde af als Master in de klinische psychologie binnen de afstudeerrichting kinderen en adolescenten (KULeuven). Tijdens de begeleiding van kinderen, jongeren en hun context in een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) is ze in contact gekomen met verscheidene problematieken zoals AD(H)D, autisme en problemen op het gebied van het sociale, emotionele, gedrag en hechting. Ze heeft een brede belangstelling in de diverse problematieken. Nadien heeft ze met succes de Specifieke Lerarenopleiding afgerond (KULeuven). Dit pedagogisch diploma komt goed van pas bij psycho-educatie, leerproblemen en groepssessies, zoals sociale vaardigheidstraining.  Daarnaast is ze zich aan het verdiepen in de bewegingtherapie aan de hand van circustechnieken en de bewegingpedagogiek van Veronica Sherborne, waarvan ze de basiscursus heeft voltooid (Sherborne Vereniging België). Hiermee tracht ze onder andere de ontwikkeling van kinderen te stimuleren op de verschillende domeinen. Op therapeutisch vlak, volgt Hanne momenteel de vierjarige postgraduaatopleiding in de cognitieve gedragstherapie (KU Leuven)

Je kan bij Hanne terecht voor diagnostiek, psycho-educatie, individuele psychologische begeleidingen voor kinderen en jongeren, ouder- en gezinsbegeleidingen. Tijdens de begeleiding heeft ze telkens oog voor de noden van de cliënten. Om aan die specifieke noden te kunnen beantwoorden maakt ze gebruik van gesprekken met een cognitieve of creatieve invalshoek en eventueel spel. Tot slot vindt Hanne het belangrijk om telkens samen met de kinderen, jongeren en ouders te zoeken, om samen te denken en om samen mee stap voor stap vooruit te gaan.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Woensdag 12u-18u (begeleiding)

Donderdag 17u-21u (begeleiding)

Zaterdag 9u-12u (diagnostiek/Sherborne)

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Laura M
LAURA MACHIELS - KINDEREN/JONGEREN/VOLWASSENEN

Meer info

Laura (°1992) vervoegt ons team als klinisch psychologe. Haar opleiding tot psychologe volmaakte ze aan de VUB. Ze heeft uitgebreide ervaring in het werken met kinderen, jongeren en (jong)volwassenen rond emotionele moeilijkheden, verslavingen (jongere/ouders), en moeilijke gezinssituaties. Tijdens haar werk als psychologe bij de doelgroep jongeren, merkte ze dat bij identiteitsvorming ook heel wat seksuologische thema's aan bod kwamen. Om meer kennis en vaardigheden rond deze thema's te verwerven, volgt ze momenteel een postgraduaat seksuologische hulpverlening (UCLL).

Je kan bij Laura terecht voor diagnostiek,  psycho-educatie, individuele psychologische begeleiding en ouder- en gezinsbegeleidingen

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Maandag 15u 19u
Woensdag 11u 17u
Vrijdag 15u 21u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Pauline
Pauline Maes - KINDEREN/JONGEREN/JONGVOLWASSENEN

Meer info

Pauline (°1994) versterkt het psychologenteam als kind- en jongerenpsychologe. Ze studeerde af als Master in de klinische psychologie binnen de afstudeerrichting kinderen en adolescenten (KULeuven, 2017). Na afstuderen, startte ze meteen met een vervangingscontract op haar langdurige stageplaats bij Broeders Alexianen Tienen, waar ze zowel diagnostiek als begeleiding van jongeren en jongvolwassenen met een eetstoornis op zich nam. Naast eetstoornissen, kwam ze ook in contact met diverse sociale, emotionele en gedragsproblemen. Als vrijwilliger zette Pauline zich in voor kinderen met autisme door aangepaste kampen te begeleiden. Tevens zette ze zich in voor verzorging en begeleiding van kleine kinderen (1-6 jaar) met specifieke noden. Momenteel is Pauline naast De Chartreuse werkzaam als leefgroepbegeleider in het psychiatrisch ziekenhuis Asster.

Je kan bij Pauline terecht voor diagnostiek, psycho-educatie, individuele psychologische begeleidingen voor kinderen en jongeren, ouder- en gezinsbegeleidingen. Haar doel is om kinderen en jongeren, die extra zorg en aandacht nodig hebben, te helpen om hun plaats in de maatschappij te vinden. Ze werkt hierbij nauw samen met de context (gezin/school) en ze stemt haar begeleiding af vanuit een gedrags- en systeemtherapeutische invalshoek. 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Donderdag 15u-21u (begeleiding)

Zaterdag 9u-15u (begeleiding)

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

pasfoto Laura 
LAURA SWENNEN- KINDEREN/JONGEREN

Meer info

Laura (°1990) maakt deel uit van ons team als kind- en jongerenpsychologe. Na een professionele Bachelor in de Toegepaste Psychologie (Thomas More) besliste ze haar kennis uit te breiden en via een schakelprogramma een Master in de Klinische Psychologie (KU Leuven) te behalen. Vanwege een specifieke interesse in neuropsychologische moeilijkheden zoals bijvoorbeeld ADHD, ASS en Cerebral Palsy vervolledigde ze een bijkomende opleiding in neuropsychologisch onderzoek bij kinderen (Thomas More).  Om ook op begeleidingsniveau therapeutisch meer verdieping in te brengen, volgt ze momenteel een jaaropleiding integratieve psychotherapie. Met werkervaringen in Jeugdwelzijnswerk (begeleiding allochtone moeders en kansarme jongeren), Revalidatiecentra Pulderbos en Inkendaal en als psychopedagogisch medewerker in het CLB heeft ze een ruime kennis opgedaan in diverse omgevingen met verschillende problematieken. Naast De Chartreuse is Laura werkzaam als klinisch psycholoog in het Revalidatieziekenhuis Inkendaal waar ze momenteel instaat voor partiële daghospitalisatie van kinderen en diagnostiek en begeleiding in het het Referenciecentrum Autisme.

Laura heeft haar hart verloren aan het werken met kinderen en jongeren die kampen met neuropsychologische moeilijkheden of die deze van dichtbij meemaken (zus, broer, ouders). Ook chronische vermoeidheid, schoolmoeheid/schoolweigering en activering behoren tot haar interesseveld. Ze gaat te werk via spel en technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

Je kan bij Laura terecht voor diagnostiek, studiebegeleiding, psycho-educatie, individuele psychologische begeleiding en ouder- en gezinsbegeleidingen

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dinsdag 16u-21u (begeleiding)
Zaterdag 9u-12u  (diagnostiek)

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Lore Bleukx - kinderen/jongeren

Meer info

Lore (°1990) vervoegt ons team als kind- en jongerenpsychologe. Met een diploma Bachelor in het kleuteronderwijs (KH Leuven) en een opleiding tot Master in de Klinische psychologie, optie kinderen en jongeren (KU Leuven, 2013) heeft Lore een brede kennis van de ontwikkeling van het kind in zijn/haar context. Ze heeft ervaring in diverse psychologische (CGG de Pont, CAW Leuven), psychosociale (Jeugdrechtbank Leuven) en schoolse settings (verscheidene scholen, animator speelpleinen). Doorheen haar werkzaamheden besefte ze dat haar passie vooral ligt in de ondersteunende rol bij kinderen en jongeren bij wie het net wat moeilijker loopt.  
Naast De Chartreuse is Lore werkzaam als zorgcoördinator en zorgondersteuner in het basisonderwijs en als vrijwilliger in het CAW te Leuven. Ze vervolledigt tevens een postgraduaat diagnostiek (Thomas More, 2016-2018).

Je kan bij Lore terecht voor diagnostiek (aandacht en concentratie, intelligentie, autisme), studiebegeleiding, psycho-educatie, individuele psychologische begeleidingen toegespitst op schoolse problematieken zoals faalangst en pesterijen bij kinderen en jongeren.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Woensdag   12u-18u (begeleiding)
Zaterdag        9u-12u (diagnostiek/groepstraining)

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

!!! LORE IS VANAF 1 JANUARI 2018 TOT EN MET MEI 2018 IN MOEDERSCHAPSRUST. ZIJ NEEMT VANAF SEPTEMBER 2017 ENKEL NOG NIEUWE AANMELDINGEN MET BETREKKING TOT DIAGNOSTIEK EN STUDIEBEGELEIDING OP OM EEN GOEDE AFRONDING/OPVOLGING TE GARANDEREN. 

Diëtist - Voedingsadvies - Beweegadvies

Matteo 1

Meer info

Matteo studeerde af als Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen, waarbinnen hij koos voor een major in de inspanningsfysiologie. Hij was tijdens deze studies al erg geboeid door voeding waardoor een Bachelor in de voeding- en dieetleer (UCLL) ook heel logisch volgde. De opleiding hem haar de kans een ruime achtergrond te verwerven in de diverse takken van haar werkveld. Na zijn buitenlandse ervaringen voelde hij zich gesterkt om met een vernieuwende blik naar voedingspatronen en noden te kijken.

Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen helpen met het bereiken van hun doel: dat geeft hem voldoening. Via gezonde voeding en op een haalbare manier afvallen of bijkomen staat bij Mattéo centraal. Maar niet enkel mensen met over- of ondergewicht kunnen bij hem terecht, ook voor de volgende aandoeningen bent u bij hem aan het juiste adres:Diabetes en zwangerschapsdiabetes, Hart- en vaatziekten (te hoge bloeddruk en cholesterol), Osteoporose, Voedselintoleranties (lactose-, fructose-, histamine- en glutenintolerantie), Maag- en darmproblemen (reflux, constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, dieet na bariatrische chirurgie), Nierproblemen, Kauw- en slikproblemen, Peuter- en kleutervoeding.

Indien je wenst om persoonlijk begeleid te worden en de fysieke component in je dagelijks leven in te bouwen, biedt Matteo ook aangepast beweegadvies aan.

  

Contact

Beschikbaar na afspraak

woensdag  17u - 22u
vrijdag        9u - 12u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logopedist

Annelien Buysschaert
Annelien Buysschaert

Meer info

Annelien studeerde af als Master in de logopedische en audiologische wetenschappen (KU Leuven). Tijdens deze opleiding werd haar interesse aangewakkerd voor stotterproblemen. Ze vervolledigde daarom als werkstudent het postgraduaat Stottertherapie (CIOOS). Tijdens haar jeugdjaren ging haar belangstelling uit naar muziek, woordkunst en drama. Ze leerde hierbij dat een gepast stemgebruik een zeer belangrijke schakel is. Zo volgde ze een postgraduaat 'stem' om ook deze begeleiding meer verdiepend onder de knie te krijgen. 

Annelien deed als logopediste ervaring op in het UZ Leuven, Revalidatiecentrum Adelante en als zelfstandige in een praktijk te Tervuren. Ze zal in ons centrum logopedische begeleiding opnemen van kinderen met spraak-, taal-, leer- en stem- en stotterproblemen. Ze geeft daarnaast myofunctionele therapie. Ook volwassenen met stemproblemen kunnen bij haar terecht. Een grondig onderzoek is de basis voor een efficiënte begeleiding. In de praktijk kan je terecht voor gespecialiseerd onderzoek van articulatie, taal, spraak- en leermoeilijkheden. 

Contact

Annelien is beschikbaar na afspraak op volgende momenten:

Maandag        10u - 21u
Woensdag      10u - 21u
Vrijdag           10u - 19u

Schoolbezoeken of consultaties zijn overdag ook mogelijk.

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lauranne
Lauranne Mardulier

Meer info

Lauranne vervoegt ons team als logopediste. Ze studeerde met onderscheiding als logopediste af aan de Arteveldehogeschool te Gent, met een afstudeerstage in Paramaribo, Suriname. Hier werkte ze met kinderen met lees-, reken- en taalproblemen.  Lauranne deed reeds ervaring op in een Algemeen Ziekenhuis, waar ze instond voor de behandeling van personen met neurogene communicatiestoornissen, waaronder CVA. Tevens werkte ze in een Centrum Ambulante Revalidatie, waar ze zowel kinderen als volwassenen behandelde met uiteenlopende moeilijkheden (articulatie, taal, complexe leerstoornissen, ADHD, Autisme en gehoorstoornissen).

Met een grondig onderzoek als basis voor een efficiënte begeleiding, begeleidt ze zowel kinderen als volwassenen op vlak van articulatie, taal, spraak- en leermoeilijkheden. Contact

Lauranne is beschikbaar na afspraak op volgende momenten:

Dinsdag        11u - 21u
Zaterdag       8u30-16u30

Schoolbezoeken of consultaties zijn overdag ook mogelijk.

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top