Groepstherapie voor meiden 13 jaar - 15 jaar 

shutterstock 2095335544

 

Door deel te nemen aan deze groepstherapie kunnen de deelnemers een veilige en ondersteunende omgeving ervaren waar ze kunnen praten over hun uitdagingen, leren omgaan met stress en waardevolle coping-mechanismen ontwikkelen. In groep spelen alle groepsleden een belangrijke rol in de begeleiding. Onze focusthema's van de eerstvolgende groep zullen zijn: stress- en angstgevoelens, lichamelijke reacties en klachten en sombere gedachten en gevoelensTijdens de therapiegroep wordt er ook ruimte gemaakt voor de elementen die gebeuren in het contact met anderen en dit maken we bespreekbaar.  Op grond van de voorgeschiedenis heeft iedereen andere patronen van reageren, van omgaan met situaties en het tonen van gevoelens. Net door deze interactie komen gevoelens naar boven die aanknopingspunten bieden voor de therapie en individuele processen van ieder groepslid. 

In een notendop:

Doelgroep: Meiden met de leeftijd van 13-15 jaar

Groepsgrootte: minstens 4 deelnemers, maximum 6 deelnemers

Frequentie: Ongeveer wekelijks

Duur: 1,5 uur per sessie

Focus: Stress, angst en sombere gevoelens

Kostprijs: gratis (via conventie)

Aantal sessies: engagement voor 6  wekelijkse sessies; nadien kunnen er 4 groepssessies toegevoegd worden. Als er paasexamens zijn, zullen we hier in de planning rekening mee houden.

Opstart: vrijdag 23 februari: VOLZET

Graag plannen we dan nog een individueel intakegesprek ter kennismaking op voorhand (gratis).  

Momenteel hebben we al een groepje dat opstart. Heb je nog interesse? Meld je dan gerust aan.
Bij voldoende aanvragen, starten we een nieuwe groep in het najaar!

Interesse? Mail dan even naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top