Bij het coachen hanteren we in de verschillende programma's een complete benadering. Niet enkel het opstellen van een training maar ook het concreet uitvoeren, het analyseren en bijsturen ervan zorgen ervoor dat u zo efficiënt mogelijk uw maximale potentieel zal benutten. We stellen aangepaste trainingen op op basis van uw persoonlijk profiel en trainingsmogelijkheden. Hiervoor maken we gebruik van onze jarenlange ervaring als coach en uitgebreide wetenschappelijke kennis.

 
 
Kris Vromans: 0497 80 21 12
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* The Basics *

* Intakegesprek (60')             
* Opmaak profiel atleet & goalsetting
* Opmaak jaarplanning 
* Opstellen persoonlijk trainingsschema per periode ( 2 weken)
* Onbeperkt e-mailverkeer met coach (initiatief bij atleet)
* Sturing en bijsturing op basis van hartslagzones
* basic Trainingpeaks account

Het Level 1 coaching programma biedt u als atleet een gefundeerd trainingsprogramma aan een lage kost. Onbeperkt email contact met de coach en 2-wekelijkse updates en bijsturing zorgen voor een efficiënt en aangepast trainingsschema. Het trainingsschema is volledig aangepast aan uw levensstijl en trainingsmogelijkheden om zo tot een maximaal resultaat te komen.

Trainingsprogramma:

Als atleet krijg je een login tot Trainingspeaks waar je je trainingen dagelijks kan uploaden. Data worden zo verzameld in verband met trainingszones, ritmes, snelheden op basis waarvan de coach het programma zal bijsturen in functie van de vooropgestelde doelen. Ook heb je de mogelijkheid om bij elke training commentaar te schrijven en zo te communiceren met je coach.

 

* TRAINING TO THE NEXT LEVEL *  

* Intakegesprek                                                 
* Opmaak profiel atleet & goalsetting
* Opmaak jaarplanning
* Opstellen persoonlijk trainingsschema per week
* Onbeperkt e-mail contact met coach evenals telefonisch ( Initiatief bij atleet )
* Dagelijkse bijsturing van programma mogelijk
* Geïndividualiseerde trainingsaanpak
* Trainingpeaks account
* Optioneel 1/1 coaching sessies (techniektrainingen)  
* Optioneel wedstrijdbegeleiding

Het level 2 trainingsprogramma voorziet jou, de atleet, met de meest geavanceerde en up to date trainingsmogelijkheden. Communicatie met je coach is onbeperkt wat zorgt voor een optimale sturing en nog efficiënter trainen. De coach volgt je schema dagelijks op en past indien nodig aan. Hij analyseert ook je trainingsprogressie in een continu zoeken naar een optimaal resultaat. Dit alles zodat jij je bevindt op de 'road to succes' !

Trainingsprogramma:

Als atleet krijg je een login tot Trainingspeaks waar je je trainingen dagelijks kan uploaden. Je coach analyseert elke training en past indien nodig aan in communicatie met de atleet.

Deze ultieme coachingsservice is ideaal voor de atleet die het maximum uit zijn potentieel wil halen en een sterke toewijding toewijding heeft voor zijn sport.

* HARD WORK * DEDICATION * PERFECTION *

Het meest geavanceerde niveau van trainen. Dit niveau is weggelegd voor de semi-professionele atleet. Je vormt een hecht team met je coach en andere begeleiders in het centrum. Zij zullen alles in het werk stellen om jou tot een maximale prestatie te brengen !

Het trainen in een Elite team is weggelegd voor diegenen die een droom hebben en dapper genoeg zijn om deze tot realiteit te vormen.

* Uitgebreid intakegesprek

          
* Opmaak profiel
* Opmaak meerjarenplan 
* Carrièreplanning,& goalsetting         
* Dag op dag schema's
* Trainingpeaks account
* Nauw en onbeperkt contact met Thomas en anderen uit je omkadering 
* Groepstrainingen met andere Elite atleten 
* Trainingsstages 
* Korting op voedingssupplementen
* Wedstrijdbegeleiding 
* Kortom everything what it takes !! 

De prijs wordt bepaald in onderling overleg met de atleet. Het volledige Chartreuse team staat ter beschikking van de atleet. Hij/zij zal deel uitmaken van een Elite team die allen het hoogste nastreven in de sport

* HARD WORK * DEDICATION * PERFECTION *

Het meest geavanceerde niveau van trainen. Dit niveau is weggelegd voor de professionele wielrenner of triatleet en omvat alles wat nodig is om het hoogste doel te bereiken. Je vormt een hecht team met je coach en andere begeleiders in het centrum. Zij zullen alles in het werk stellen om jou keer op keer tot ultieme prestaties te brengen !

Het trainen in dit elite team is weggelegd voor diegenen die een droom hebben en dapper genoeg zijn om deze tot realiteit te vormen.

* Uitgebreid intakegesprek

          
* Opmaak profiel
* Opmaak meerjarenplan 
* Carrièreplanning,& goalsetting         
* Dag op dag schema's
* Trainingpeaks account
* Nauw en onbeperkt contact met Kris en anderen uit je omkadering 
* Trainingsstages 
* Korting op voedingssupplementen
* Wedstrijdbegeleiding 
* Kortom everything what it takes !! 

De prijs wordt bepaald in onderling overleg met de atleet. Het volledige Chartreuse team staat ter beschikking van de atleet. 

Ben je een doe-het-zelver en heb je geen nood aan specifieke trainingsbegeleiding? Dan kan je bij ons ook terecht met al je vragen omtrent training en coaching. Via een gesprek of specifieke trainingen helpen wij je graag verder op weg !

Tot de mogelijkheden behoren specifiek trainingsadvies, techniektrainingen in alle disciplines... U heeft een vraag? Wij beantwoorden ze !

Prijs per consult 70 euro.

Contacteer ons voor meer info. 

 

Overtuig jezelf van de meerwaarde van een coach. 

Voor de scherpe prijs van € 120 bieden we jou een pakket van drie maanden aan.

Bereid je voor op jouw doel en maak kennis met onze expertise op het vlak van training, coaching en begeleiding.

Dit pakket is ideaal als voorbereiding op een sportief evenement (1/8ste, 1/1 Leuven, IM, RvVlaanderen voor wielertoeristen, LBL, La Marmotte,...)

 

Inhoud:

* Trainingpeaks account

* Kennismakingsgesprek 50'

* Stellen van doelen en opmaak planning 

* Bespreking trainingsaanpak

* Persoonlijk trainingsschema per maand

* Maandelijks persoonlijk opvolggesprek van 30'

Go to top