[pb_row][pb_column][pb_text]

 Ons team versterken? 

Wij zijn met De Chartreuse regelmatig op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers. Heb je interesse om ons team te versterken, stuur dan je sollicitatiebrief op naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij contacteren u! Er zijn tot maximum 4 stagiaires in de psychologie mogelijk per jaar. Stel je gerust kandidaat voor schooljaar 2024-2025. 

Vacante betrekkingen

 
psychiater ,  1 deeltijds volwassenenpsycholoog (80% - dienstverband), klinisch psychologen (zelfstandige basis - minstens 8u/week)

Sportcoaches - Inspanningsfysiologen & Diëtist

Kris Vromans

Meer info

Zaakvoerder en oprichter van De Chartreuse. Kris studeerde af als Licentiaat in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen met als specialisatie training en coaching (KU Leuven, 2007) en vervolledigde het postgraduaat Sportmanagement (VUB). Wegens zijn passie voor het wielrennen specialiseerde hij zich verder in het wielrennen (Trainer A) en in de triatlon (Trainer B). Kris  is werkzaam als trainer in het IWI-project (Junior Talent Team België). Daarnaast coördineert en verzorgt hij fietstrainingen en sportkampen in de Vlaamse Wielerschool te Leuven en is examinator voor Cycling Vlaanderen. Hij is tevens leraar wielrennen in het K.A. Redingenhof optie Wielrennen en is docent bij de Vlaamse Trainersschool (VTS) voor de opleidingen initiator en trainer B zowel in het wielrennen als in de triatlon. Zijn benadering en trainingsaanpak is zeer breed gekaderd en afgestemd op maat van de atleet via een individuele ontwikkelingslijn.

Kris staat in voor de individuele training en coaching van atleten. Hij verzorgt ook inspanningstesten, de bespreking en opvolging hiervan.

 

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0497802112

Matteo Déom
Matteo Déom

Meer info

Matteo studeerde af als Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen, waarbinnen hij koos voor een major in de inspanningsfysiologie. Hij was tijdens deze studies al erg geboeid door voeding waardoor een Bachelor in de voeding- en dieetleer (UCLL) ook heel logisch volgde. De opleiding bood hem de kans een ruime achtergrond te verwerven in de diverse takken van zijn werkveld. Na het volbrengen van zijn klinische- en keuzestage rond voeding in Oostenrijk voelde hij zich gesterkt om met een vernieuwende blik naar voedingspatronen en noden te kijken.

Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen helpen met het bereiken van hun doel: dat geeft hem voldoening. Via gezonde voeding en op een haalbare manier afvallen of bijkomen staat bij Matteo centraal. Maar niet enkel mensen met over- of ondergewicht kunnen bij hem terecht, ook voor de volgende aandoeningen bent u bij hem aan het juiste adres:Diabetes en zwangerschapsdiabetes, Hart- en vaatziekten (te hoge bloeddruk en cholesterol), Osteoporose, Voedselintoleranties (lactose-, fructose-, histamine- en glutenintolerantie), voedingsallergieën,  Maag- en darmproblemen (reflux, constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, dieet na bariatrische chirurgie), Nierproblemen, Kauw- en slikproblemen, ondervoeding/ondergewicht,  Peuter- , kleuter-, en kindervoeding (ook intoleranties en allergieën), obesitas en dementie.

Indien je wenst om persoonlijk begeleid te worden en de fysieke component in je dagelijks leven in te bouwen, biedt Matteo ook aangepast personale training aan uw voorkeur.

  

Contact

Beschikbaar na afspraak

woensdag  16u - 22u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Kinesitherapie 


Nele de Breucker Kinesist 
Nele de Breucker

Meer info

Nele studeerde af als Licentiate in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met als optie Musculoskeletale Therapie (KU Leuven, 2005). Nadien vervolledigde ze een Master na Master in de Sportkinesitherapie (VUB). De bijkomende tweejarige opleiding manuele therapie en easytapingcursus geven haar heel wat handvatten en mogelijkheden bij begeleiding van cliënten. Ze heeft reeds een brede ervaring kunnen opdoen als zelfstandig kinesitherapeute. Daarnaast heeft ze gewerkt bij de VTV Tennisschool te Wilrijk, topsportschool tafeltennis te Leuven en was ze kinesitherapeute en EHBO- verantwoordelijke tijdens de Olympische spelen te Londen 2012 en te Rio 2016. Nele heeft ook meer dan 6 jaar ervaring opgedaan als sportkinesiste van voetbalploeg SK Londerzeel (3de en 4de nationale afdeling).  Naast De Chartreuse werkt ze deeltijds in het Koninklijk Instituut Woluwe waar ze instaat voor de kinesitherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren met gehoor-, taal- of gezichtsproblemen, psychosociale problemen en met autismespectrumstoornissen. Ze woont regelmatig congressen en bijscholingen bij ter ondersteuning van haar werk.

Nele neemt in onze praktijk de kinesitherapeutische begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen op. Je kunt bij haar terecht voor manuele therapie, screening en psychomotoriek.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

maandag 18u-22u
woensdag 17u-22u
donderdag 9u-12u
vrijdag 9u-12u  en 15u-19u30

contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eveline BUEDTS
Eveline, kinesist, ademtherapie, ademhalingstherapie

Meer info

Eveline vervoegt ons team als Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Tijdens haar opleiding specialiseerde ze zich in Musculoskeletale Revalidatie en Respiratoire Revalidatie. Eveline deed ervaring op in zelfstandige praktijken (Muscoloskeletale Revalidatie) evenals in ziekenhuizen en Revalidatiecentra. Ze verzorgde in deze laatste Locomotorische revalidatie (H.H. Tienen), Inwendige revalidatie (H.H. Leuven), Respiratoire Revalidatie (Revalidatiecentrum Pulderbos) en Inwendige revalidatie (Imelda Ziekenhuis Bonheiden).  Afgelopen jaar (2020-2021) was ze tevens deeltijds werkzaam in WZC De Wyngaert waar ze een divers takenpakket uitoefende. Naast de Chartreuse werkt ze als kinesiste bij een voetbalploeg, geeft ze turntrainingen aan kinderen en is ze tevens nog werkzaam in een andere zelfstandige praktijk.

Mensen kunnen helpen door op een actieve manier hun lichaam te leren kennen, hun bewegings- en ademhalingspatronen te optimaliseren of door een combinatie van manuele therapie en actieve revalidatie een patiënt opnieuw te laten functioneren in onze samenleving zijn voor Eveline de mooiste aspecten binnen kinesitherapie.

Je kan bij Eveline terecht voor uiteenlopende klachten. Ze neemt naast de algemene kinesitherapie ook Respiratoire Revalidatie en Ademhalingstherapie op, al dan niet in samenwerking met de psycholoog/psychotherapeut.

Een open ademhaling geeft snel positieve effecten en helpt ondersteunend in de behandeling van vermoeidheidsklachten, slaap- en concentratiestoornissen, angsten en hyperventilatie, vasthouden vs. loslaten van gevoelens enzovoort. In het algemeen verbetert het dus de levenskwaliteit.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Dinsdag 12u 21u
Donderdag 15u 21u

 Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

STEIN LEMMENS
stein.Lemmens

Meer info

Stein behaalde zijn Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met optie sportkinesitherapie.  Bijkomend specialiseerde hij zich in Dry Needling en deed volgende hij opleiding rond stress, ademhaling en relaxatietechnieken. Hij deed ervaring op in zelfstandige praktijken (Muscoloskeletale Revalidatie) evenals in een ziekenhuis en woonzorgcentrum. Hij is momenteel naast De Chartreuse, werkzaam als kinesist in een voetbalclub.

Stein gelooft in een aanpak op maat, een persoonlijk behandelplan aangepast aan jouw noden. Dit kan bestaan uit behandelingstechnieken en/of een trainingsprogramma. Open communicatie onderling alsook met de behandelend arts zijn onontbeerlijk in een goede hulpverlening en zullen bijdragen tot een succesvol resultaat. 

Hij neemt in onze praktijk de kinesitherapeutische begeleiding van jongeren, volwassenen en ouderen op. Huisbezoeken zijn ook zeker mogelijk. 

Je kan bij hem terecht voor manuele therapie, oefentherapie, sporttaping, sportieve begeleiding en blessurepreventie.

 

Contact


Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Psychologen - therapeuten

Natasja Teunis Psycholoog Therapeut
Natasja Teunis - KINDeren/jongeren/volwassenen

Meer info

Natasja (°1987) is praktijkcoördinator binnen de Chartreuse. Ze werkt tevens  als psychologe/psychotherapeute in de praktijk. Ze vindt continue bijscholing erg belangrijk en volgde volgende opleidingen:

  • Master in de Psychologie, specialisatie Schoolpsychologie (KU Leuven, 2010) , specialisatie Klinische psychologie, optie kinderen en jongeren (KU Leuven,2010-2011), specialisatie Levensloopsychologie (VUB, 2015)
  • Specifieke lerarenopleiding gedragswetenschappen (KU Leuven+CVO, 2011)
  • Postgraduaat integratieve psychotherapie (Universiteit Antwerpen, 2011-2014 en 2017-2019)
  • Counseling in existentiëel welzijn (KU Leuven, 2016-2017)
    Supervisor in de eerstelijnspsychologie (ELP-Academie, 2023)
  • Supervisor in de klinische psychologie en psychotherapie i.o. (UA, 2022-2024)

Ze heeft ervaring in diverse settings. Begeleiding en diagnostiek van kinderen en jongeren en met leer- en/of ontwikkelingsnoden, begeleiding van personen met emotionele problemen, traumatische ervaringen, sociale problemen enz.. is haar niet vreemd. Naast De Chartreuse is Natasja momenteel op dinsdag werkzaam als eerstelijnspsychologe en psychotherapeute bij huisartsenpraktijk Tweewaters.

Natasja verzorgt binnen het team de diagnostiek, psychologische begeleiding en therapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ze hanteert hierbij speltherapie, gesprekstherapie en/of cognitieve gedragstherapie naargelang de noden. Daarnaast organiseert ze ook groepstrainingen rond rouw, assertiviteit en sociale vaardigheden, echtscheiding e.a.. 
Natasja is als eerstelijnspsycholoog verbonden aan netwerk Diletti en GG-JeugdNET Yuneco. Voor klachten rond werkgerelateerde zaken ( loopbaanvragen, keuzeprocessen, competentie-ontwikkeling) kun je via loopbaancheques bij haar in begeleiding komen. Ze werkt hiervoor samen met het gemandateerd loopbaancentrum IPO CareerPoint. 

 

Contact

teunis.naThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

0479 40 93 15

Dagen Vanaf Tot en Vanaf Tot 
Maandag 9u 17u30   18u 22u
Woensdag 9u 12u   13u 18u
Donderdag 9u 12u 13u 16u30
Vrijdag 9u 19u  
 Foto website De Chartreuse 2
VEERLE VAN LEEUW - volwassenen

Meer info

Veerle Van Leeuw (°1966) maakt deel uit van het jongvolwassenen & het volwassenenteam. Ze behaalde een Master Menswetenschappen (KUL 1990) , is gecertifieerd in de Equine Assisted Psychotherapy (2009) en voltooide bij de Educatieve Academie met vrucht de Europees erkende 4 jarige opleiding als ‘psychotherapeut in de Interactionele Vormgeving met cliëntgerichte experiëntiële basis’ (Vives-KUL 2018)

Tijdens haar loopbaan in de brede welzijnssector deed ze ervaring op in het bevorderen van welzijn via eerste en tweedelijnshulpverlening en verdiende ze haar strepen als sociaal projectontwikkelaar en als leidinggevende. Sinds 2009 is ze actief als equitherapeut en sinds 2018 als erkend integratief psychotherapeut. Ze heeft psychotherapeutische ervaring opgedaan met uiteenlopende mensen en thema’s, o.m.  in een ambulante groepspraktijk, bij Touw vzw en als equitherapeut bij verschillende vzw’s. Door haar eerdere beroepservaring en haar goede contacten in verschillende culturele gemeenschappen is ze ook beslagen in het geven van cultuur sensitieve psychotherapie.

Veerle werkt graag krachtgericht en vanuit groei- en ontwikkelingsperspectief. Ze vertrekt vanuit de mens en wat hem raakt om samen een traject op maat uit te stippelen. Daarbij is het opbouwen van vertrouwen binnen de therapeutische relatie erg belangrijk. Zo kan een diep begrip ontstaan van wat jou drijft. Alles gebeurt daarbij op jouw ritme. Als integratief therapeut kan Veerle putten uit verschillende therapeutische kaders en methodieken. Samen kijken we welke manier van werken het best aansluit bij jou en bij je vraag.

Je kan bij Veerle terecht voor individuele psychotherapie rond allerhande thema’s die je functioneren kunnen beïnvloeden, zoals identiteitsvragen, zelfvertrouwen, zelfbeeld, anders zijn, depressie, angst, stress, trauma, rouw, verlies, burnout, work-life balans, chronische vermoeidheid, hoog sensitiviteit, hoogbegaafdheid en zingevings- of andere existentiële vragen, al dan niet gelinkt aan je levensfase. We denken aan autonoom worden, het aangaan van een relatie, het starten van een gezin, het omgaan met een kinderwens, het deel uitmaken van een nieuw samengesteld gezin, het verwerken van een relatiebreuk, een midlifecrisis of een leeg nest, … Verder ben je natuurlijk ook welkom als je persoonlijk wil groeien en graag de beste versie van jezelf wil worden.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dinsdag 8u-12u10
Woensdag 8u-13u15
Donderdag 13u -20u
Vrijdag 8u-17u30

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Amber
AMBER CROES KINDEREN/JONGEREN/PSYCHODIAGNOSTIEK

Meer info

Amber neemt binnen De Chartreuse begeleiding van kinderen en jongeren en hun ouders op zich. Ze studeerde met grote onderscheiding af als Master in de klinische psychologie optie kinderen en jongeren (KULeuven).
Ze heeft ervaring binnen vzw MFC Heder, waar ze instond voor individuele begeleiding van kinderen en jongeren met een mentale en/of fysieke beperking bestaande uit spel- en gesprekstherapie alsook ouderbegeleiding. 
Daarnaast voerde Amber ook al heel wat diagnostisch onderzoek uit en zal ze dit ook binnen De Chartreuse voortzetten. 

Amber is een empathisch en positief ingestelde therapeut die mee op zoek gaat naar de sterktes van uw kind en uw gezin. Elke cliënt heeft een eigen communicatiestijl, eigen ontwikkelingsmogelijkheden en eigen uitdagingen. 
Op een open en creatieve manier gaat Amber met u en uw gezin aan de slag rond een diversiteit aan moeilijkheden. 

Je kan bij Amber terecht voor diagnostiek, psycho-educatie en individuele psychologische begeleiding. 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Maandag 13u 20u
Woensdag 8u30 18u
Donderdag 8u 16u
Vrijdag 8u 17u
Zaterdag  8u 16u15

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KristienSite 
kristien Mispelters - JONGEREN/VOLWASSENEN

Meer info

Kristien (°1977) maakt deel uit van ons team als psychologe voor volwassenen. Ze behaalde haar licenciaatsdiploma in de klinische psychologie aan de KULeuven en volgde bijkomend het seminarie voor het begeleiden van zieken bij professor Manu Keirse. Daarnaast bekwaamde ze zich tijdens de licentiaatsopleiding Familiale en Seksuologische Wetenschappen. Ze vervolledigde tevens een opleiding in Acceptance and Commitment Therapy.

Opvang en begeleiding van mensen in moeilijke omstandigheden heeft haar altijd sterk geïnteresseerd, vandaar dat ze hier ook diverse opleidingen voor volgde bij het Rode Kruis waar ze al meer dan 20 jaar actief is. Ze doet er onder meer aan (crisis)opvang en begeleiding en daarnaast staat Kristien ook in voor opleidingen rond veerkracht, omgaan met schokkende gebeurtenissen en anderen helpen om te gaan met moeilijke gebeurtenissen. Helpen bij rouw- en verlieservaringen ligt Kristien nauw aan het hart. Ze heeft hierin jarenlang ervaring opgebouwd, steeds ondersteund door bijscholingen en studiedagen. 

Voor ze bij ons team kwam, heeft Kristien naast het individueel begeleiden van jongeren en volwassenen ook aan groepsbegeleiding en psycho-educatie gedaan. Ze heeft tevens een tijdje gewerkt in een ziekenhuis en met bejaarden. Daarnaast heeft ze ook ervaring in het begeleiden van personen met een handicap.

Je kan bij Kristien onder meer terecht voor individuele begeleiding, relatie/koppeltherapie, diagnostiek en psycho-educatie.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot en Vanaf Tot 
Maandag 8u 13u   18u 22u
Donderdag 8u 13u   17u 22u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anouschka 
Anouschka Meuris - JONGEREN/VOLWASSENEN

Meer info

Anouschka (°1995) versterkt ons jongeren (14+) - en volwassenenteam.  Na haar stage op de Mind-Body-Unit bij UPC KULeuven kreeg ze de kans om haar vaardigheden verder aan te sterken met een functie als leefgroepbegeleider. Daarnaast deed Anouschka ervaring op als ambulante psychologe op de OCS-raadpleging (eveneens binnen UPC KULeuven). Ze werkte de voorbije jaren met jongeren en volwassenen die kampen met een eetstoornis en met personen die last hebben van psychosomatische klachten en dwangstoornissen. Ze is momenteel nog deeltijds werkzaam op MBU bij jongeren en volwassenen met eetstoornissen. 

Anouschka gaat graag samen met jou op zoek naar jouw eigen verhaal om hierover samen in dialoog te treden. De aandacht kan liggen op zowel persoonlijke moeilijkheden, angsten, hindernissen als interpersoonlijke moeilijkheden in contact met anderen. Er is een samen zoeken naar een positieve omgang met de moeilijkheden die naar boven komen.

Anouschka werkt met gedragstherapeutische technieken en oefeningen en hecht tegelijk ook veel belang aan context, omgeving en gezin.

Je kan bij Anouschka terecht voor individuele begeleiding, psycho-educatie en gezinsbegeleiding.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Dinsdag 13u 20u
Woensdag 14u 22u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Eef

EEF VAN OVERSTRAETE - JONGEREN/VOLWASSENEN

Meer info

Eef (°1975) vervoegt ons team als klinisch psychologe voor jongeren (12+) en volwassenen. Ze behaalde haar diploma tot klinisch psycholoog aan KU Leuven in 1999 en volgde aanvullend een Educatieve Masteropleiding. 

Ze heeft via het onderwijs (secundair en hoger onderwijs) bijkomend ervaring met het werken met jongeren en jongvolwassenen. Het begeleiden van jongeren die moeilijkheden ervaren tijdens hun middelbare schooltraject en hogere studies geeft Eef erg veel voldoening.

Naast haar werk als klinisch psycholoog deed ze ook een jarenlange ervaring op als arbeidspsycholoog in het bedrijfsleven. Deze affiniteit met het werkleven van cliënten laat toe om vanuit een breed perspectief mee te kijken naar datgene wat aandacht vraagt.

In de gesprekstherapie werkt ze op een integratieve manier. Dit betekent dat ze werkt met een combinatie van psychotherapeutische technieken afgestemd op de behoeften van de cliënt.

Je kan als jongere, jongvolwassene en volwassene bij Eef terecht voor individuele begeleiding. 
Problemen als depressie, faalangst, angsten, trauma en burn-out / bore-out pakt ze graag samen met jou aan!

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Woensdag 17u 22u
Zaterdag 8u 18u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Laura Lambrechts 

Laura Lambrechts - JONGEREN/VOLWASSENEN

Meer info

Laura (°1993) maakt deel uit van ons team als klinisch psychologe voor jongeren (16+) en volwassenen. Als Master in de Criminologie merkte ze reeds tijdens haar opleiding dat het psychologische binnen haar opleiding haar enorm kon boeien. Dit werd versterkt tijdens haar werkervaring in de gevangenis waardoor de stap naar een bijkomende studie psychologie logisch leek. Tijdens haar stage in het UPC KU Leuven in Sint-Lodewijk, stond ze in voor begeleiding en therapie bij personen met een persoonlijkheidsstoornis alsook diagnostisch onderzoek bij complexe problematiek. Na het behalen van haar Master in de psychologie ging ze aan de slag bij de Mind Body Unit te Campus Gasthuisberg. Momenteel werkt ze naast de Chartreuse in het Universitair Psychiatrisch Centrum van de KU Leuven, waar ze binnen Atmosfeer  ambulante diagnostische onderzoeken uitvoert bij volwassenen met het vermoeden van een autismespectrumstoornis. 

Laura heeft een breed interessegebied, voor haar staat het werken met de mens en diens moeilijkheid centraal. Ze begrijpt moeilijkheden vanuit ontwikkeling en context.
Dit vertaalt zich ook in haar eigen continue bijscholing.

Laura staat open voor iedereen die met zichzelf of anderen in de knoop ligt en hier graag aan wil werken.Je kan bij Laura onder meer terecht voor individuele begeleiding, diagnostiek en psycho-educatie.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Donderdag 8u 12u
Vrijdag 14u 19u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Isabeau
ISABEAU VAN ROMPAEY - KINDEREN/JONGEREN - Psychodiagnostiek

Meer info

Isabeau maakt deel uit van ons team als klinisch psychologe (KU Leuven) voor kinderen en jongeren (6+) en als psychodiagnosticus. Ze volmaakte haar stage op de dienst kinderoncologie te UZ Gasthuisberg waar ze instond voor neuropsychologisch onderzoek, individuele begeleiding en gezinsbegeleiding. Aansluitend kon ze binnen UZ Gasthuisberg ook verder aan de slag en heeft ze deze kans met twee handen gegrepen. Binnen De Chartreuse neemt Isabeau eveneens deze assessment, diagnostiek en psychologische begeleiding op. Academiejaar 2023-2027 legt ze zich toe op het postgraduaat tot Cognitief Gedragstherapeut (KU Leuven). 

Zowel kinderen, jongeren als jongvolwassenen en hun gezin kunnen bij Isabeau terecht voor uiteenlopende moeilijkheden. 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Maandag 8u 17u50
Dinsdag 12u20 20u
Woensdag 8u 17u50
Donderdag 13u 20u
Vrijdag 8u 15u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Robinklein

 

ROBIN PANASSIE - JONGEREN(16+) / VOLWASSENEN

Meer info

Robin (°1996) maakt deel uit van ons volwassenenteam als klinisch psycholoog. Hij behaalde zijn masterdiploma aan de KU Leuven.  Robin deed eerdere ervaring op in het CGG in Genk, waarbij hij een diversiteit aan personen met moeilijkheden begeleidde. 
Academiejaar 2023-2027 legt hij zich verder toe op het postgraduaat tot Cliëntgericht experiënteel psychotherapeut. 

Robin staat sterk achter de cliëntgerichte visie. Hij ziet emoties als belangrijke bron van kracht en gaat hiermee aan de slag. Door de eigen emoties beter te leren kennen en reguleren, pakt hij destructieve patronen aanStilstaan bij zaken die echt belangrijk zijn voor jou en betekenis dragen worden steeds meegenomen in een begeleidingstraject.  Via zelfontplooiing tracht hij mensen terug in hun kracht te zetten met respect voor ieders tempo en eigenheid. 

Je kan bij Robin terecht voor individuele begeleiding, psycho-educatie rond allerhande thema’s waarop je kan vastlopen, zoals angst, stress, trauma, depressie, zelfvertrouwen/zelfbeeld en agressie. 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Maandag 8u-17u
Dinsdag 12u20-20u
Woensdag 15u-20u
Donderdag 8u-17u (locatie te Heverlee, Geldenaaksebaan)
Vrijdag 8u-12u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Website foto Josephine

 

JOSEPHINE BOLLUE - JONGEREN(16+) / VOLWASSENEN

Meer info

Josephine studeerde af als klinisch psychologe optie volwassenen en ouderen aan de KU Leuven. Ook volgde ze een opleiding tot jeugdadviseur aan het JAC, vanuit de motivatie om jongeren in kwetsbare/crisissituaties te kunnen ondersteunen. Haar professionele ervaring in de liaisonpsychiatrie in UZ Leuven, waarbij ze heeft gewerkt met mensen die geconfronteerd werden met complexe diagnoses, zoals oncologische en neuromusculaire aandoeningen, gaf haar de gelegenheid om zich verder te specialiseren in verwerkingsproblemen, verlieservaringen, rouw en angst.

 
Josphine werkt graag vanuit een integratief therapeutisch kader, waarbij ze verschillende therapeutische technieken en benaderingen combineert (o.a. (dialectische) gedragstherapeutisch kader, psychodynamisch kader, systeemtherapeutisch kader) om een op maat gemaakte behandeling te kunnen bieden. Naast psychotherapie heeft ze ook een grote passie voor psychodiagnostiek omdat het enorm kan bijdragen aan zelfinzicht en kan helpen om handvaten te bieden voor behandeling. 

Je kan bij Josephine terecht als jongere of volwassenen rond uiteenlopende thema's zoals angst- en stemmingsklachten, stress, piekeren, zelfbeeld, identiteit, perfectionisme, dwanghandelingen/gedachten, verwerkingsproblemen, rouw en emotieregulatie. 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

  Van Tot
Maandag 12u20 20u
Dinsdag 8u 15u
Woensdag 8u 12u10
Vrijdag 8u 17u
Zaterdag 8u 16u15

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  KariPoortmans

KARI POORTMANS - JONGEREN/VOLWASSENEN

Meer info

Kari (°1998) versterkt ons jongeren- en volwassenenteam (16+). Ze volgde haar laatstejaarsstage bij een ambulante groepspraktijk en behaalde een master in de klinische psychologie (KU Leuven). Nadat Kari afstudeerde, begeleidde ze patiënten en hun naasten doorheen hun ziekenhuisopname als liaisonpsychologe in AZ Voorkempen te Malle. Ondertussen voltooide ze ook de basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT Academie, 2022). Academiejaar 2023-2027 legt ze zich toe op het postgraduaat tot Cliëntgericht experiënteel psychotherapeut. 

Kari hecht veel belang aan het ontstaan van een vertrouwensband binnen de therapeutische relatie en neemt de tijd om met jou te bespreken welke werkwijze bij je past. Tijdens de sessies staat ze met jou stil bij jouw gedachten, belevingen en emoties op jouw tempo. Hierbij probeert ze jou zo goed mogelijk te begrijpen door te luisteren en vragen te stellen zonder oordeel. Door samen te spreken over de moeilijkheden en ze te verkennen, kunnen nieuwe inzichten aan bod komen. Tot slot gaat ze op zoek naar je krachtbronnen en waarden om deze actief in te zetten doorheen de begeleiding.

Ze werkt het meest rond volgende onderwerpen: ADHD, dwang, perfectionisme, burnout, stress, zelfbeeld, rouw en verlies, relatieproblemen, lichamelijke klachten, werk gerelateerde klachten, angsten, emotieregulatie en sociale moeilijkheden. 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Maandag 12u20 20u
Dinsdag 12u20 20u
Woensdag 8u 17u30
Donderdag 8u00 17u30

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ANKE DEKEYSER - PSYCHODIAGNOSTIEK VOLWASSENEN

Meer info

Anke (°1997) versterkt ons volwassenenteam als psychodiagnosticus. Ze behaalde haar diploma tot klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens haar stage in de psychiatrische kliniek Alexianen te Tienen stond ze in voor individuele- en groepstherapie bij personen met een verslavingsproblematiek alsook voor specifiek diagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsstoornissen (ADHD en autisme), persoonlijkheidsstoornissen, neurocognitieve aandoeningen (dementie, korsakov en/of geheugenstoornissen) en andere psychopathologieën. Daarnaast deed Anke reeds ervaring op als telefonisch hulpverlener tijdens de Covid-19-epidemie om zo het mentale welzijn van studenten in te schatten en crisishulp in te schakelen waar nodig.

Anke heeft  een grote passie voor diagnostisch onderzoek ontwikkeld. Ze is ervan overtuigd dat elke persoon uniek is en streeft dan ook steeds naar een diagnostisch onderzoek op maat waarin ze oog heeft voor sterktes, uitdagingen, toekomst, betekenis en impact van een diagnose. Op deze manier tracht ze samen met jou op zoek te gaan naar een gepaste ondersteuning en deze verder af te stemmen.

Je kan bij Anke terecht voor een diagnostisch onderzoek voor uiteenlopende moeilijkheden.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak

Contact:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jente Van der Moere

Jente van der moere- (jong)volwassenen / psychodiagnostiek
 

Meer info

Jente (°2000) maakt deel uit van ons team als psychologe en psychodiagnosticus voor volwassenen. 

Jente behaalde haar masterdiploma in de Klinische Psychologie (UGent) met grote onderscheiding. Haar laatstejaarsstage volmaakte ze op de afdeling KADAnS (Kliniek voor Aanpak Depressie en Angststoornissen) binnen het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Lucia, te Sint-Niklaas. Hier stond ze in voor onder meer de individuele begeleiding van (jong)volwassenen met ernstige en complexe problematieken, groepstherapieën, crisis- en koppel-/familiegesprekken. Mede heeft ze zich verder verdiept in het thema 'piekeren'.

Nadien heeft Jente psychotherapeutische ervaring opgedaan in het PZ Onze-Lieve-Vrouw te Brugge, waar ze met uiteenlopende mensen en problematieken in aanraking kwam.

Jente werkt met een gedragstherapeutische insteek en vestigt tegelijkertijd aandacht aan de context van mensen. Vanuit een warme en empathische houding vindt Jente het belangrijk om een samenwerkingsdynamiek uit te bouwen. 

Ze heeft  veel affiniteit met allerhande angstklachten (paniekaanvallen, sociale angst, specifieke fobieën, faalangst, …). Verder kan je bij Jente terecht voor moeilijkheden rond stemming, stress, piekeren, zelfbeeld, dwangklachten, trauma, verlieservaringen, sociale vaardigheden, perfectionisme, … . Het werken met relationele of gezinsproblematieken, ontwikkelingsproblematieken (ASS, ADHD, …) en persoonlijkheidsstoornissen is haar tevens niet vreemd.

Kortom kan je als (jong)volwassene bij Jente terecht voor onder meer diagnostiek, psycho-educatie en individuele psychologische begeleiding. 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak

Contact:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Esther

ESTHER KEUSTERMANS - KINDEREN/JONGEREN

Meer info

Esther vervoegt ons team als klinisch psychologe voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Ze deed tijdens haar studie toegepaste psychologie reeds ervaring op binnen het CLB GO in Turnhout waar ze zowel leerlingen uit het basis- als secundair onderwijs begeleidde. Hier werkte ze met de hele context, namelijk de leerling, de ouders, het schoolteam en eventueel externe hulpverleners. Gedurende haar vervolgopleiding klinische psychologie (opvoeding- en gezinspsychologie) deed ze stage bij het psychologisch centrum Faresa. Zo deed ze enerzijds verder ervaring op in het begeleiden van kinderen, jongeren en hun context. Anderzijds vervoegde ze hier het diagnostiekteam. Op deze manier kwam ze reeds in aanraking met diverse moeilijkheden. 

Tijdens de coronaperiode werkte ze mee aan het project “VUB geeft om jou” om het psychische welzijn van studenten in kaart te brengen en waar mogelijk studenten telefonisch te ondersteunen. Verder werkte ze bij het centrum kinderzorg en gezinsondersteuning (CKG Berchem) in de leefgroep voor kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar en als psychopedagogisch consultent bij een VCLB. Momenteel is Esther voltijds werkzaam binnen De Chartreuse.

Esther heeft vooral interesse om te werken rond ontwikkelingsproblematieken (ASS, ADHD,...), angst, emotieregulatie, zelfbeeld, gedragsproblemen, depressie, ….
Om haar begeleiding kracht bij te staan, vervolledigde ze een meerdaagse opleiding in speltherapie alsook een opleiding in Attachment Based Family Therapy. 

Esther vindt het belangrijk om samen te zoeken naar hulp op maat. Zo exploreert ze graag samen met het kind en de context de klachten en moeilijkheden. Je kan bij Esther terecht voor individuele begeleiding, groepsbegeleiding, ouderbegeleiding, psycho-educatie en psychodiagnostiek.

 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Dinsdag 8u 18u
Woensdag  8u30 18u10
Donderdag  8u 16u
Vrijdag 13u 20
Zaterdag  8u00 16u15

Diagnostisch onderzoek vindt steeds plaats op dinsdag en woensdagvoormiddag. 

Contact:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aimée

AIMee COONEN - KINDEREN/JONGEREN

Meer info

Aimée (°1997) is klinisch psychologe en maakt deel uit van het kinderen- en jongerenteam. Ze behaalde een master klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens haar eindstage binnen de bijzondere jeugdzorg (Minor ndako vzw) deed ze ervaring op in gespreks- en speltherapie. Na het afronden van deze stage werkte ze bij Minor ndako vzw als psychologe voor een leefgroep van niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. Tijdens deze periode deed ze ervaring op in meer creatieve en non-verbale methodieken. Aanvullend werkte ze nog een periode deeltijds als psychologisch consulent bij Vrij CLB Noordwest Brabant om zich te verdiepen in schoolse problematieken, diagnostiek en oudergesprekken.

Vroege kinderjaren zijn cruciaal voor de ontwikkeling van emotionele en sociale vaardigheden. Psychodynamische therapie kan kinderen en jongeren helpen bij het verkennen en begrijpen van hun gevoelens, waardoor ze belangrijke copingmechanismen leren. Aimée vindt een diepgaand begrip belangrijk. Een diepgaander inzicht in de innerlijke wereld, onbewuste conflicten, angsten en verlangens zijn belangrijke peilers voor haar. Momenteel volgt ze daarom ook een postgraduaat in psychodynamische kindertherapie aan de KU Leuven (2023-20237). 

Je kan bij Aimée terecht voor psychodiagnostiek en therapeutische begeleidingen van kinderen en jongeren. Dit kan gaan over uiteenlopende problematieken. Ze verkent met een open houding graag de klachten en vooral ook de krachten van het individu of gezin. Bij jonge kinderen ligt de focus op speltherapie. Via het spel wordt er beeld gegeven aan datgene wat een kind nog niet kan verwoorden. 

Ze gelooft dat therapie ademruimte kan creëeren om terug verder te kunnen.

 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Maandag 10u 20u
Dinsdag 10u 20u
Donderdag  8u 15u
Vrijdag 8u 15u
Zaterdag  8u 16u15
     

Diagnostisch onderzoek vindt steeds plaats op dinsdagvoormiddag, donderdag en vrijdagvoormiddag.

Contact:coonen.aiméThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rachelle Jansen 

RACHELLE JANSEN - KLEUTERS/Kinderen/OUDERBEGELEIDING

Meer info

Rachelle (°1988) maakt deel uit van ons team als kind- en jongerenpsychologe. Ze studeerde af als Master in de klinische psychologie voor volwassenen en vervolledigde nadien een Master in de klinische psychologie met optie kinderen en jongeren. Een rijke ervaring deed ze reeds op in OBC Espero, UPC Leuven, binnen de gesloten jeugdzorg, als kinderpsycholoog in een ziekenhuis en als eerstelijnspsychologe binnen een huisartsenpraktijk.  

Rachelle vindt het erg belangrijk om via belevingsonderzoek en gesprekken met ouders een zo diepgaand en genuanceerd mogelijk beeld te krijgen van het kind en hun context om van hieruit een aangepaste begeleiding te bieden. Om gedegen begeleiding te bieden rondde ze de vierjarige therapeutische opleiding tot psychodynamisch kindertherapeut af en volgde ze tevens nog bijkomende opleidingen en studiedagen. Haar aanpak is vooral speltherapeutisch, waarbij ze het kind ondersteunt om dieperliggende emotionele problemen te verwerken. Zo kan ze het zelfvertrouwen helpen versterken en kan het kind groeien in zijn/haar ontwikkelingsproces (oplossingsvaardigheden, communicatie, ...). 

Je kan bij Rachelle terecht voor belevingsonderzoek,  speltherapie, psycho-educatie, individuele psychologische begeleiding en ouder- en gezinsbegeleidingen

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Maandag 13u-17u 

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   Kim Casteels

KIM Casteels - kleuters/KINDEREN/jongeren -16jaar

Meer info

Kim (°1995) vervoegt ons team als kinderpsychologe voor kinderen en jongeren tussen 4 jaar en 14 jaar. Ze deed ervaring op als psychopedagogisch consulent binnen het VCLB en als zorgleraar en zorgondersteuner in het buitengewoon onderwijs type basisaanbod en type 9. Momenteel is ze naast de Chartreuse ook halftijds aan de slag als psychologe in het buitengewoon onderwijs; waarbinnen ze in haar dagelijkse werking begeleiding biedt aan kinderen met gedrags- en emotionele moeilijkheden.

Kim heeft een voorliefde voor alles wat te maken heeft met interpersoonlijke vaardigheden en emotieregulatie. Dit kan gaan over het beheersen van agressie en woedebuien alsook omgaan met tegenslagen en teleurstellingen. Daarnaast kunnen kinderen die moeite hebben met het reguleren van angst en teruggetrokkenheid, al dan niet binnen sociale interacties eveneens bij haar terecht. Ook het werken rond zelfcontrole, zelfvertrouwen, leer- en werkhouding,  slaap- en eetmoeilijkheden zijn haar niet vreemd. 

Ze gelooft dat elk kind kan groeien en ondersteunt dit proces, gebaseerd op de positieve psychologie werkend met de passie en de vaardigheden die het kind al heeft.

Je kan bij Kim terecht voor diagnostiek,  psycho-educatie, individuele coaching en individuele psychologische begeleiding

 

Contact

 Dagen  Vanaf Tot
 Donderdag  16u 22u
 Zaterdag  8u 18u

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 ObeTubée

OBE Tubee - KINDEREN/JONGEREN

Meer info

Obe maakt binnen De Chartreuse deel uit van het team als klinisch psycholoog voor kinderen en jongeren. Hij studeerde met onderscheiding af aan de KULeuven en heeft tijdens zijn eindstage ervaring opgedaan binnen het Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding in Tienen. Handelingsgerichte diagnostiek is hem helemaal eigen en hij werkt bijgevolg graag een traject op maat uit. Obe heeft het meest affiniteit in begeleiding van kinderen/adolescenten en hun ouders rond diverse schoolse problematieken (leerachterstanden, studiebegeleiding, pestproblemen, sociale vaardigheden, executieve functies, ...). Daarnaast heeft Obe in een setting ook werkervaring opgedaan op gebied van verontrustende en moeilijke thuissituaties. Kinderen/adolescenten in moeilijke situaties zoals (v)echtscheiding kunnen ook bij hem terecht voor begeleiding. 

Obe vind het erg belangrijk om te starten vanuit een niet-oordelende empathische basishouding. Hij staat erop dat iedereen binnen het gezin zich gehoord voelt en benut ook graag de krachten van de gezinsleden bij het zoeken naar oplossingen.

Je kan bij Obe terecht voor diagnostiek, executieve functies, leer- en ontwikkelingsondersteuning en schoolse moeilijkheden.

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Maandag 12u20 20u
Dinsdag 12u20 20u
Donderdag 8u 17u35
Vrijdag 8u 16u
Zaterdag 8u 16u15

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Querinda , ergotherapeut, psycholoog 

Querinda Billen - KINDEREN/JONGEREN- LEER- EN ONtwikkelingscoach

Meer info

Querinda (°1994) maakt deel uit van ons kind-en jongerenteam. Na het behalen van een Bachelor Ergotherapie met specifieke interesse in leerzorg (PXL) wilde ze zich verder ontwikkelen binnen dit domein. De Master in de schoolpsychologie (KU Leuven)werd een logische keuze.  Met ervaring in diverse klinische alsook schoolse settings is ze zeer breed inzetbaar binnen de leer- en ontwikkelingszorg. Ze werkte ondermeer in centrum voor ambulante revalidatie te Hasselt, Psychiatrisch centrum te Munsterbilzen, Woonzorgcentrum 'Residentie Prinsenpark' alsook ondersteuning aan kinderen en volwassenen met mentale beperking. Daarnaast dompelde ze zich nog meer onder in schoolse milieus zoals psycho-pedagogisch consulent bij CLB GO! en Studentenbegeleiding aan UHasselt. 

Querinda is bijzonder geïnteresseerd in het begeleiden van kinderen, van kleuter tot adolescent, die door leer- of ontwikkelingsproblemen moeite hebben op school. Dit kan gaan van problemen die zich voordoen tijdens het knutselen (knippen, plakken), het tekenen, het spelen tot zich aankleden, hygiëne en zelfzorg. Ook hoort hiertoe het hele domein van executieve functies zoals werkhouding, werktempo, ruimtelijke oriëntatie (puzzels, spiegelingen,..), organisatie en planning, geheugen en aandacht en concentratie. Daarnaast gaat ze graag aan de slag rond communicatieve en assertieve vaardigheden; leerproblemen (taal, rekenen, spelling, studiebegeleiding) en leerprocessen alsook ondersteuning bij kinderen/jongeren met autisme en kinderen/jongeren met hoogbegaafdheid. 

Je kan bij Querinda terecht voor diagnostiek, psycho-educatie, individuele schoolpsychologische/ergotherapeutische begeleidingen voor kinderen en jongeren. Ze is er van overtuigd dat elk kind op een creatieve en leuke manier zijn eigen ontwikkeling kan vormgeven.  Vertrekkende vanuit het kind en de context, zoekt ze samen naar een gepaste aanpak. 

 

Contact

Beschikbaar na afspraak:

Dagen Vanaf Tot
Donderdag 16u 22u
Vrijdag 15u 20u

Diagnostisch onderzoek op vrijdagvoormiddag.

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lisa P

Lisa Paridaens - KINDEREN/JONGEREN/gezinnen -18 jaar

Meer info

Lisa (°2001) studeert Klinische Psychologie aan de VUB en loopt haar masterstage bij de Chartreuse. Ze behaalde haar bachelordiploma Klinische Psychologie aan de VUB en staat in de startblokken om al de opgedane kennis en ervaring in te zetten bij het ondersteunen van kinderen, jongeren en gezinnen. Lisa gelooft erin dat elke ontmoeting een deel is van het proces waarbinnen een kind, jongere zich ondersteund kan voelen bij de moeilijkheden die bij hem of haar op het pad komen. 

Haar opleiding is integratief geïnspireerd. Dit betekent dat ze diverse kaders tracht te integreren (gedragstherapie, systeemtherapie, speltherapie, psycho-educatie, …).Je kan bij haar terecht voor uiteenlopende thema’s zoals angst, depressie, gedragsproblemen, zelfbeeld, emotieregulatie, slaapproblemen, rouw, sociale problemen …

Lisa beschouwt elke cliënt als een uniek individu in een unieke context en brengt deze context zo veel mogelijk in rekening. Daarnaast heeft ze oog voor gedachten, gevoelens en gedrag alsook de interacties daartussen. Ook wordt steeds aandacht besteed aan de aanwezige sterktes en kwaliteiten.

Beschikbaar na afspraak

Dagen Vanaf Tot
Woensdag 8u30 17u
Vrijdag 8u30 15u
Zaterdag 8u30 16u15

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WOUT BOMANS - JONGEREN/JONGVOLWASSENEN (14-30j)

Meer info

Wout (°1999) studeert Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en loopt zijn masterstage bij de Chartreuse bij jongeren en volwassenen. Vanuit zijn opleiding vertrekt hij uit een integratief beeld op therapie, wat betekent dat hij uit verschillende stromingen handvaten zal toereiken die aangepast zijn aan en beginnen bij het individu. Zo ligt de focus op de sterktes en krachten van de cliënt en werken we samen op jouw tempo.

Je kan bij Wout terecht over thema’s zoals angst, stress, zelfbeeld, identiteit, academische druk, perfectionisme, hoogbegaafdheid, verlies en rouw. Ook is hij geïnteresseerd in de invloed van sociale media op het mentaal welzijn bij jongeren en volwassenen net als gameverslaving. Over dit laatste hoopt hij in de toekomst onderzoek bij te dragen. Zijn masterproef zal gaan over het cognitief functioneren van mensen met long COVID. Rond geheugenproblemen ten gevolge van een COVID-19 besmetting kan je ook bij hem terecht. Verder neemt hij ook diagnostiek, psycho-educatie en intelligentieonderzoek op zich.

Beschikbaar na afspraak

Dagen Vanaf Tot
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MaudCoosemans

MAUD COOSEMANS - JONGEREN/volwassenen

Meer info

Maud (°1996) studeerde Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel en deed haar eindstage ook bij de Chartreuse. Ze behaalde eerder een bachelor logopedie. Tijdens haar werkzaamheden als logopediste (in ziekenhuizen en groepspraktijken) ervaarde ze dat de grootste invloed op de levenskwaliteit van mensen meestal psychologisch van aard is. Vanuit de insteek om zoveel mogelijk bij te dragen aan deze levenskwaliteit, startte ze met de Master Psychologie en vervolledigde ze haar masterthesis binnen het thema 'perceptie van emoties in gezichten'. Tijdens de coronaperiode werkte ze mee aan een project van de VUB om waar mogelijk studenten telefonisch steun te bieden in deze zware tijden.  

Maud haar focus ligt op volwassenen en jongeren en dit voor uiteenlopende thema’s (angst, trauma, relaties en seksualiteit, zelfbeeld, emoties, eetproblemen, echtscheiding, sociale problemen, depressie, burn-out…  ) en verschillende begeleidingsvormen (individuele- , gezins- of koppelbegeleiding, groepstraining, psycho-educatie en diagnostiek). Maud is een eerlijk en betrouwbaar persoon die graag samen reflecteert met iedereen die moeilijkheden ervaart en hieraan wil werken. Hierbij heeft ze oog voor verleden, heden en toekomst alsook voor gedachten, gevoelens, gedrag en de integratie hiervan. Afhankelijk van de vraag van de cliënt zal ze een keuze maken uit aspecten van verschillende therapie-stromingen dewelke ze onderbouwd toepast vanuit haar bijkomende opleiding in de integratieve therapie. Momenteel verdiept Maud zich nog in een vierjarig postgraduaat in de Cliëntgerichte psychotherapie. Voor klachten rond werkgerelateerde zaken ( loopbaanvragen, keuzeprocessen, competentie-ontwikkeling) kun je via loopbaancheques bij haar in begeleiding komen. Ze werkt hiervoor samen met het gemandateerd loopbaancentrum IPO CareerPoint. 

Beschikbaar na afspraak

Dagen Vanaf-tot
Maandag 8u-16u50u
Dinsdag 12u20-20u
Woensdag 12u20u-20u
Vrijdag 8u-16u30

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top