Meer energie met gezonde voeding

 

Gewicht verliezen of gewoon gezonder eten? Master LO - bewegingswetenschappen & diëtist Matteo Déom helpt u met voedingsadvies en sportcoaching op weg naar meer energie. Bij uw eerste consultatie bespreekt Matteo met u het doel en stelt hij de nodige vragen om een goede analyse van uw voedingsgewoontes te maken. Hierna maakt Matteo u een gepersonaliseerd dieet op maat. Geen heksentoeren om gezonder te leven, maar een dieet dat zich vlekkeloos inpast in uw huidige tijdsbesteding. En hoe blijft u zichzelf verbeteren? Met een winkeloefening waarbij u verpakkingen analyseert, bijvoorbeeld. De planning en frequentie van de follow-upsessies worden in onderling overleg bepaald.

Voeding die uw lichaam versterkt

 

De ene maaltijd bedreigt uw gezondheid … terwijl een andere uw lichaam net hélpt. Diëtist  Matteo Déom begeleidt via voedingsadvies patiënten met diabetes, hart- en vaatziektes, kanker, nier-, maag en darmproblemen, of allergie en intolerantie. Hij stelt telkens een aangepast dieet voor waarbij hij kan teren op zijn Oostenrijkse ervaring. 

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag een afspraak bij de diëtist maar zit je nog met vragen? Twijfel je om een afspraak te maken of wil je nagaan of er een klik is?

Je kan vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dit is een gratis gesprek van ongeveer 15 minuten. We bespreken jou hulpvraag, wat jij wil bereiken en wat je van de begeleiding verwacht.

Vul het contactformulier in en vraag nu je gratis kennismakingsgesprek aan. 

    

 

Go to top